Getuigen gezocht overval Swingstraat

30/03

Foto: Politie

De recherche is op zoek naar getuigen van een woningoverval op de Swingstraat die gepleegd werd op maandag 27 maart.

Die middag rond 15.00 uur deed een jongen zijn voordeur open toen plotseling twee onbekende mannen hem bedreigden met een mes en hem de woning induwden. De woning werd doorzocht waarna de overvallers er vandoor gingen. De recherche startte een onderzoek en is op zoek naar getuigen. Een aantal getuigen zijn al gehoord, maar mogelijk dat er meer mensen zijn die informatie hebben voor het onderzoek.

Uw tip!

Bent u getuige geweest van deze overval en heeft u de politie nog niet gesproken? Geef uw informatie dan door via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt ook uw informatie ook kwijt in onderstaand tipformulier.