blogname

112
almerenieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Rijbewijs ingevorderd na achtervolging


Almere - Zaterdagochtend zagen agenten twee auto's op een ongebruikelijke stilstaan op de Havendreef. De agenten gingen poolshoogte nemen maar toen ze dichterbij kwamen scheurden beide voertuig weg in de richting van de Muziekwijk.

De agenten startte de achtervolging, waarbij de auto's vol door reed reden en de snelheid werd verhoogd. Er werden snelheden bereikt van 125 km/u. De bestuurders besloten om beide een andere kant te kiezen, waardoor de agenten een keuze moest maken. Het lukte de agenten om een voertuig aan de kant te zetten. Het rijbewijs van de man is ingevorderd, er is proces verbaal opgemaakt en ook is de bestuurder aangemeld bij het CBR voor een EMG cursus. De bestuurder die is ontkomen kan hetzelfde tegemoet zien op basis van het kenteken.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws