blogname

112
almerenieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Getuigen gezocht van gewelddadige beroving


Op 24 november is aan de Rietveldstraat in Almere een 46-jarige man op gewelddadige wijze beroofd. De beroving vond plaats rond 20.00 uur ’s avonds bij een bushalte.

Het slachtoffer was net tegelijk met vier onbekende mannen uit een bus gestapt. Eenmaal buiten vielen de mannen hem aan. De man werd daarbij geschopt en geslagen. Hij liep daarbij onder meer een gebroken arm op. Bij de beroving werd een tas en een jas buitgemaakt.

Van de verdachten zijn de volgende signalementen beschikbaar:
De eerste verdachte is een man van tussen de 20 en 30 jaar oud. Hij is tussen de 1.70 en 1.80 meter lang, hij heeft zwart lang haar dat steil over de schouders valt. De man heeft een korte zwarte baard en een slank gespierd postuur.

De andere drie verdachten zijn ook mannen van tussen de 20 en 30 jaar oud, met kort zwart haar en een slank postuur.

De politie wil graag in contact komen met eventuele getuigen. Er kan contact opgenomen worden via het telefoonnummer 0900-8844 of informatie melden via het Meldformulier op Politie.nl. Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws