blogname

112
almerenieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Extra surveillance bij supermarkten


De politie gaat extra toezicht houden bij supermarkten in Almere.  Rond de openingstijden en sluitingstijden van de supermarkten , zal de politie zichtbaar en verdekt aanwezig zijn.

Dit naar aanleiding van een aantal overvallen op supermarkten in Almere.

Zondag 17 december is aan het begin van de avond de Jumbo aan het Geinplein in Almere-Stad overvallen. De medewerkers zijn door meerdere personen bedreigd met een vuurwapen. Niemand raakte hierbij gewond. De overvallers zijn er vandoor gegaan met als buit sigaretten en geld.

Dinsdagavond 19 december rond 21.30 uur, was de Albert Heijn aan het Meerveldplein in Almere Haven aan de beurt. De medewerkers zijn door drie mannen met een wapen bedreigd. Uiteindelijk zijn de overvallers zonder buit er vandoor gegaan.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws