blogname

112
almerenieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

aanhouding onlinekoper illegaal vuurwerk


Woensdag 6 december heeft de politie een 14-jarige jongen aangehouden omdat hij in het bezit was van illegaal vuurwerk

De 14-jarige jongen is één van de 1200 kopers en verkopers van illegaal vuurwerk die het landelijke politieteam in beeld heeft gebracht. De jongen heeft online vuurwerk besteld bij een Pools bedrijf. Bij een doorzoeking in zijn woning is ruim 2 kilo aan illegale vuurwerk aangetroffen. Het vuurwerk is inbeslaggenomen en een dossier opgemaakt . Dit dossier wordt opgestuurd naar het Openbaar Ministerie

Levensgevaarlijk

De opslag van zwaar, illegaal vuurwerk bij mensen thuis levert grote risico’s op voor henzelf en hun omgeving. Het illegale vuurwerk dat wordt aangetroffen heeft een gigantische kracht en impact en is levensgevaarlijk. Kent u mensen die (illegaal) vuurwerk in huis hebben? Meld dit bij de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws