blogname

112
almerenieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Jongens aangehouden na poging woninginbraak


Almere - In de nacht van maandag 21 op dinsdag 22 augustus werden twee verdachten aangehouden nadat zij hadden geprobeerd in te breken.

Rond 3.25 uur kwam een melding van een verdachte situatie aan de Benny Goodmanstraat. Agenten gingen erheen en zagen drie personen wegrennen. Twee van hen gingen richting het Muzepark, de derde richting de Nat King Colestraat. De agenten gingen erachteraan en konden twee verdachten, een 17- en 18-jarige jongen uit Almere, aanhouden. Naar de derde persoon werd nog gezocht in de omgeving, maar hij werd niet meer gevonden. Bij de gedupeerde woning werden sporen gevonden die duiden op een poging inbraak. De politie doet onderzoek.

Iets gezien?

De politie is op zoek naar de derde verdachte en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u iets gezien of weet u meer over deze persoon, neem dan contact op met de recherche in Almere via 0900-8844. U kunt zich ook anoniem melden via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand tipformulier.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws